Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

& ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ STOPFIRE

Η STOPFIRE ειδικεύεται στην προστασία της ζωής και της περιουσίας σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας και υποστήριξη με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η βαθιά γνώση των αναγκών των πελατών μας, σε συνδυασμό με την πλήρη συμμόρφωση με τους πιο αυστηρούς διεθνείς, περιφερειακούς & τοπικούς κανονισμούς, μας δίνουν τις ικανότητες, τα εφόδια και την τεχνογνωσία να παράγουμε εξειδικευμένες λύσεις για κάθε σας ανάγκη.

profile_r1p1
profile_r1p2
profile_r2p1

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μακροπρόθεσμα, η επιτυχία απαιτεί διαρκή εστίαση. Διασφαλίζουμε διαρκώς πως η Εταιρία μας συνεχίζει να αναπτύσσεται και να παρέχει σε όλους την ευκαιρία να αναπτυχθούν μαζί της.

profile_r2p2

ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες των πελατών μας. Παίρνουμε επιχειρηματικές αλλά υπεύθυνες πρωτοβουλίες, για να βελτιώνουμε διαρκώς τις λειτουργίες μας και για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας.

profile_r2p3
profile_r2p1

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Η αμοιβαία δικαιοσύνη και εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για την ανάπτυξη των Ανθρώπων μας και την Εταιρική μας επιτυχία. Φερόμαστε στους Συνεργάτες μας με απόλυτη διαφάνεια για τις όποιες σημαντικές εξελίξεις.

profile_r2p2

ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Οι ενέργειες μας είναι σύμφωνες με το συμφέρον της Κοινωνίας. Η Ασφάλεια, η περιβαλλοντική αειφορία και η τήρηση του νόμου και των κανονισμών είναι ουσιαστικής σημασίας για όλες τις επιχειρηματικές μας συναλλαγές.

profile_r3p3

Χρειάζεστε κάποιον επαγγελματία για την ασφάλεια και την πυρασφάλεια σας;

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας και υποστήριξη με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

michopoulosakis

ΑΚΗΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ
CO-OWNER / CEO

ambrosiadis

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ
CO-OWNER

mariospanagis

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΛΙΑΤΗΣ
SENIOR ENGINEER

harrismichopoulos

ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ
ENGINEERING MANAGER

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ

Στοχεύουμε στην κατάκτηση της κορυφής στους Τομείς της Αγοράς που έχουμε επιλέξει να δραστηριοποιούμαστε μέσα από το γνήσιο ενδιαφέρον μας για την σιγουριά, την ασφάλεια και την ευημερία των πελατών μας

ΟΡΑΜΑ

Φιλοδοξούμε να είμαστε μια από τις Εταιρίες Ασφαλείας που παράγουν τη μεγαλύτερη δυνατή Αξία για τον Πελάτη μέσα από την αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών του με την εκτεταμένη γκάμα των Προϊόντων, των Λύσεων και των Υπηρεσιών μας

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Συνδράμομε τα μέγιστα ώστε να είμαστε μία από τις καλύτερα διοικούμενες εταιρείες στην αγορά και μια από τις ιδανικές εταιρείες για να εργάζονται ικανοί Άνθρωποι και επιτυχημένες Ομάδες.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Αναγνωρίζουμε ότι δεν θα είχαμε καμία επιτυχία χωρίς την υποστήριξη των συνεργατών μας. Είμαστε υπερήφανοι που στον κατάλογο των συνεργατών μας περιλαμβάνονται τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα ονόματα παγκοσμίως

Copyright © 2017-22 STOPFIRE – Integrated Safety Systems All Rights Reserved

espa
espa